voetbalzone

‘We kwamen met 2-0 voor, dan voelt het alsof je twee punten verloren hebt’

Robin Bruggeman23 apr 2016, 21:30
Laatst bijgewerkt: 23 apr 2016, 21:30
Advertentie

Liverpool maakte zaterdagmiddag bekend dat de club Mamadou Sakho voorlopig niet opstelt: de Franse verdediger is het onderwerp van een anti-doping onderzoek van de UEFA en the Reds willen de resultaten eerst afwachten. Liverpool trad zaterdag dus aan met Kolo Touré en Dejan Lovren en zag prompt een einde komen aan een reeks van vijf overwinningen: tegen Newcastle United kwam het team van Jürgen Klopp niet verder dan 2-2.

/

Liverpool kwam nog wel met 2-0 voor en er leek lang geen vuiltje aan de lucht. Volgens de Duitse trainer had het puntverlies niets te maken met de afwezigheid van Sakho: “Dat is geen reden, we hebben de laatste paar wedstrijden ook al een hoop gewisseld. Het is niet eenvoudig om zo te spelen als wij in de eerste helft deden, dus dat deden we erg goed. In de tweede helft hadden zij echter niets meer te verliezen en kregen we twee doelpunten tegen, maar we hadden ook nog kunnen scoren”, vertelt hij aan Sky Sports.

“Het was een intense wedstrijd en we deden het goed tegen een team dat vecht voor zijn leven in de Premier League. Als je eerst 2-0 voor staat voelt het niet alsof je een punt gewonnen hebt, het voelt alsof je er twee verloren hebt. Ik had niet het gevoel dat we die tweede ook tegen zouden krijgen dus ik had er vertrouwen in en dacht dat we nog een derde zouden maken. Bij 2-2 ben je helemaal uit je ritme en wordt het hard werken. Maar we moeten het hiermee doen en doorgaan.”

Bezig met laden …