voetbalzone

‘We moeten agressief spelen tegen Arsenal en dan weet je het nooit’

Thijs Post23 nov 2010, 13:56
Laatst bijgewerkt: 23 nov 2010, 13:56
Advertentie

Sporting Braga kreeg eerder dit seizoen in de Champions League een flink pak slaag van Arsenal: in Londen werd het liefst 6-0 voor de Gunners. Toch denkt Domingos Paciência, trainer van de Portugezen, dat zijn ploeg dinsdagavond een kans maakt om de terugwedstrijd in Portugal om te kunnen zetten in een overwinning.

/

"Het is een unieke wedstrijd voor mij en mijn team, want het is de eerste keer dat we het in eigen huis opnemen tegen Arsenal”, begint de oefenmeester zijn relaas op de gebruikelijke persconferentie. “Ik denk dat het altijd mogelijk is om te winnen, zelfs als we weten dat we tegen één van de beste teams ter wereld spelen. Ik wil ervoor zorgen dat onze fans een historisch moment bijwonen."

Het Braziliaans getinte Braga staat op dit moment derde in Groep H en is al verzekerd van een plaats in de Europa League. "De eerste doelstelling was om de Europa League te bereiken en dat is gelukt”, merkt Paciência op. “Maar in deze groep heeft nog geen van de teams zich gekwalificeerd voor de volgende ronde van de Champions League. We moeten agressief spelen tegen Arsenal en dat weet je het nooit."

Bezig met laden …