voetbalzone

‘We moeten ballen tonen en voetballen, dan kan je Kiev gewoon verslaan’

Thijs Post31 jul 2012, 13:34
Laatst bijgewerkt: 31 jul 2012, 13:34
Advertentie

De loting was niet gunstig voor Feyenoord, want als de club de groepsfase van de Champions League wil bereiken zal het in ieder geval moeten afrekenen met Dynamo Kiev. De opponent uit Oekraïne barst van de ervaring, maar dat schrikt Feyenoorder Jordy Clasie niet af. De middenvelder acht de kans groot dat zijn ploeg Dynamo uit weet te schakelen.

/

“Kiev is natuurlijk een goede ploeg met veel internationals; ze hebben aardig wat toppers gekocht”, laat Clasie weten aan NUsport. “Maar wij moeten er gewoon als hecht team tegenover gaan staan. We hebben niet veel te verliezen, dus we moeten gewoon ballen tonen en voetballen. Dan kan je Kiev gewoon verslaan. Ook hier.”

De Rotterdammers zullen het moeten doen zonder aanvoerder Ron Vlaar, die naar Aston Villa vertrok. “Het is zaak dat de jonge jongens nu gaan opstaan. Ik heb er alle vertrouwen in dat dat zal gebeuren. Sommige jongens zullen wat meer hun mond open moeten gaan doen en daar ben ik er eentje van. Vorig seizoen was ik er al mee bezig. Van nature ben ik niet echt een prater, maar ik moet het wel gaan leren. Het is belangrijk dat je je medespelers goed kunt coachen. Ik zal het gaan proberen. En het gaat me lukken ook.”

Bezig met laden …