voetbalzone

‘We moeten de beste doelman en de beste voetballer ter wereld missen’

Daniel Cabot Kerkdijk22 nov 2013, 15:10
Laatst bijgewerkt: 22 nov 2013, 15:10
Advertentie
/

Gerardo Martino kan zaterdagmiddag tegen Granada niet over Victor Valdés, Lionel Messi, Xavi, Daniel Alves en Cristian Tello beschikken. De oefenmeester van Barcelona heeft wel Gerard Piqué en Cesc Fàbregas weer terug en haalde de tieners Adama Traoré en Jean Marie Dongou bij de wedstrijdselectie. “De spelers die we missen zijn goed, maar dat geldt ook voor degenen die er weer bij zijn.”

Martino benadrukte vrijdag dat hij de blessures betreurt, maar dat hij dat niet als een excuus wil opvoeren. “Ik wil niet dat de spelers die we missen vergeten worden en ik wil niet dat de beschikbare spelers denken dat ze alleen nu voor speeltijd in aanmerking komen. Ik heb altijd al gezegd dat we over een zeer complete selectie beschikken, we worden er absoluut niet minder op.”

“Dat gevoel moeten we meenemen richting het moment dat de selectie weer compleet is. We moeten de beste doelman en de beste voetballer ter wereld missen, maar we hebben goede vervangers.” José Manuel Pinto neemt plaats onder de lat en naar alle waarschijnlijkheid neemt Fàbregas de plek van Messi over, al wilde Martino dat laatste niet bevestigen.

Bezig met laden …