voetbalzone

‘We moeten duel met Barcelona beschouwen als een feestje’

Peter Nusselder13 dec 2011, 11:11
Laatst bijgewerkt: 13 dec 2011, 11:11
Advertentie

Op het WK voor clubteams neemt Al-Sadd het donderdag in Yokohama op tegen Barcelona, dat zaterdag nog met 3-1 won van Real Madrid. Sterspeler Nadir Belhadj van de club uit Qatar hoopt vooral dat zijn ploeggenoten kunnen genieten van het duel met de winnaar van de Champions League.

/

“We moeten die wedstrijd beschouwen als een feestje”, kijkt de Algerijns international vooruit op de officiële website van de FIFA. “We zullen goed voorbereid zijn om ons van onze beste kant te laten zien, maar het belangrijkste doel moet zijn om onszelf te vermaken. We zullen het samen moeten doen”, aldus de linkervleugelspeler. “Dit Barcelona is de beste ploeg ter wereld”, vindt Belhadj.

“Dat hebben we tijdens hun indrukwekkende optreden in El Clásico tegen Real Madrid weer kunnen zien. We moeten ons niet richten op één speler, want het gevaar kan overal vandaan komen. We hebben het over Barcelona, dus we moeten bij de les blijven. Lionel Messi en Barça zijn van een andere planeet. Wij doen ons best, met spelers die ook al veel bereikt hebben. Dat we tegen Barcelona mogen spelen is al heel mooi.”

Bezig met laden …