voetbalzone

‘We moeten op de centen letten, maar Cabral is een interessante speler’

Erik van Dam20 jul 2013, 20:36
Laatst bijgewerkt: 20 jul 2013, 20:36
Advertentie

ADO Den Haag zette twee weken geleden definitief een streep door de komst van Jerson Cabral, maar de kans is groot dat de aanvaller de ploeg van Maurice Steijn alsnog komt versterken. Beide partijen gingen dinsdag na een ‘verhelderend gesprek’ weer om de tafel zitten en zaterdag was de linkspoot van FC Twente aanwezig bij de oefenwedstrijd tussen ADO en Excelsior.

/

“We hebben ons idee van voetballen met hem gedeeld en we hebben ons bij Twente gemeld om te kijken of het haalbaar is om hem een jaar te huren”, zegt Steijn tegen Omroep West. “We moeten op de centen letten, maar wanneer Tjaronn Chery blijft is Cabral nog steeds een interessante speler voor ADO.” Chery lijkt te vertrekken uit de residentie. Maandag sloot Groningen verdere onderhandelingen over een transfer nog uit, maar die club is nu erg dicht bij de komst van de 25-jarige Chery.

De noorderlingen zijn op het moment in gesprek over Chery en hij zou voor circa 920.000 euro de overstap moeten maken naar de Euroborg. Als die berichtgeving klopt, dan neemt ADO toch met minder genoegen. Steijn liet eerder namelijk weten dat Chery, die vorig seizoen acht keer scoorde in de Eredivisie, meer dan één miljoen euro zou moeten kosten. Als Chery naar Groningen vertrekt, dan lijkt weinig een overgang van Cabral naar ADO nog in de weg te kunnen staan.

Bezig met laden …