voetbalzone

'We moeten positief blijven en ons optimaal op Duitsland voorbereiden'

Daniel Cabot Kerkdijk13 jun 2010, 20:19
Laatst bijgewerkt: 13 jun 2010, 20:19
Advertentie

Radomir Antic heeft opvallend nuchter gereageerd op de nederlaag tegen Ghana (0-1). Door een benutte strafschop van Asamoah Gyan dolf Servië zondag het onderspit tegen de Afrikanen. "Een toernooi met een nederlaag beginnen is een tegenvaller, maar nu zullen we wel móéten reageren", stelde de bondscoach.

/

"We moeten positief blijven", benadrukte Antic na afloop van het duel. "Nu moeten we ons optimaal voorbereiden op het komende duel, vrijdag tegen Duitsland. Mijns inziens dé favoriet voor de groepszege." Dejan Stankovic baalde van de eindstand. "We hadden wel kansen, maar hebben deze niet benut. Nu zullen we vrijdag tegen Duitsland hoe dan ook moeten winnen."

Stankovic heeft geen moeite met zijn meer verdedigende rol in het elftal van Servië. "We hebben in de aanval veel klasse rondlopen en dus ben ik gedwongen om meer defensief te spelen. Dat vind ik geen probleem." Nemanja Vidic was evenmin te spreken over het resultaat. 'Een gelijkspel zou meer op zijn plaats zijn geweest", vond de verdediger van Manchester United.

Bezig met laden …