voetbalzone

'We moeten zeker rekening houden met de 'twaalfde man' van Twente'

Bart Kruyt19 sep 2012, 20:40
Laatst bijgewerkt: 19 sep 2012, 20:40
Advertentie

Hannover 96 is uitstekend aan het nieuwe seizoen begonnen. De ploeg van Mirko Slomka is dit voetbaljaar nog ongeslagen en gaat donderdagavond op bezoek bij FC Twente, dat ook nog foutloos is in de Nederlandse Eredivisie. Slomka is vooral onder de indruk van het Twentse middenveld en het scorend vermogen: "Er zijn morgen big points te verdienen", zei de coach.

/

Slomka beseft dat er donderdag twee ploegen tegenover elkaar staan die beiden ver kunnen komen. De Duitse coach verwacht dat het publiek morgen een grote rol gaat spelen. "Ik heb vaker thuiswedstrijden van FC Twente bezocht en er is altijd sfeer", zei hij op de website van Twente. "We moeten zeker rekening houden met de 'twaalfde man' van FC Twente, maar ik verwacht dat de 1.500 supporters uit Hannover ook van zich laten horen."

"Ze staan met vijf zeges ongeslagen bovenaan in de Eredivisie en hebben vorig jaar Schalke 04 verslagen", vervolgde Slomka. "We hebben dus alle reden om de tegenstander uiterst serieus te nemen en het elftal goed af te stemmen op FC Twente."

Bezig met laden …