voetbalzone

'We moeten zo goed mogelijk spelen en niet bezig zijn met shirtjes ruilen'

Bart Kruyt14 sep 2011, 18:45
Laatst bijgewerkt: 14 sep 2011, 18:45
Advertentie

Real Madrid is favoriet voor de eindzege, terwijl Dinamo Zagreb de underdog is in Groep D. De Kroatische ploeg krijgt woensdagavond bezoek van het sterrenensemble van José Mourinho en Krunoslav Jurcic hoopt dat zijn spelers niet teveel onder de indruk zullen zijn. “We moeten zo goed mogelijk spelen en niet bezig zijn met het shirtjes ruilen na afloop”, benadrukte de coach.

De kenners zijn het erover eens dat Olympique Lyon en Ajax om het tweede ticket zullen strijden en dat Dinamo Zagreb eigenlijk niets in de Champions League te zoeken heeft. “Voor ons is het al prachtig om tegen Real Madrid te mogen spelen”, bevestigde Jurcic de underdogrol. “Er zaten scouts van ons bij hun laatste wedstrijd en we hebben instructies gekregen over hoe we Real het best kunnen bestrijden.”

“Het belangrijkste is dat we niet gaan proberen om mee te gaan in het spel van Real, dat zou een grote fout wezen”, vervolgde de trainer. “We zullen proberen om ons eigen spel te spelen en dan zullen we kijken waar we eindigen. We moeten zo goed mogelijk spelen en niet bezig zijn met het shirtjes ruilen na afloop.”

Bezig met laden …