voetbalzone

'We mogen van geluk spreken dat zo'n voetballer bij Arsenal speelt'

Matthijs van Laar31 mei 2015, 11:44
Laatst bijgewerkt: 31 mei 2015, 11:44
Advertentie

Met het winnen van de tweede FA Cup op rij besloot Arsenal het seizoen zaterdag in stijl. Mede dankzij een treffer van uitblinker Alexis Sánchez wonnen the Gunners afgetekend van Aston Villa. De Chileen kon na afloop dan ook weer rekenen op de nodige loftuitingen. "Hij is waanzinnig, enorm getalenteerd", zei ploeggenoot Theo Walcott.

voetbalzone

Alexis bereidde de 1-0 van Walcott, op slag van rust, voor en tekende na de onderbreking zelf voor de tweede Londense treffer. Arsenal liep daarna verder uit naar een 4-0 overwinning. "Alexis is een geweldige speler", viel Santi Cazorla zijn ploeggenoot bij. "We mogen van geluk spreken dat hij bij ons speelt. Ik ben erg blij voor hem."

De Spanjaard verwacht dat Arsenal met spelers als Alexis komend seizoen in de buurt kan komen van de titel. "Als we zo spelen als vandaag, hebben we volgend jaar een kans om kampioen te worden. Het belangrijkste is nu dat we goed uitrusten. Daarna gaan we ons goed voorbereiden op het nieuwe seizoen. Ik weet zeker dat we er sterker uit zullen komen", aldus Cazorla.

Bezig met laden …