voetbalzone

'We schakelen ons gevoel nu uit, we staan voor een onderlinge oorlog'

Matthijs van Laar26 feb 2016, 14:23
Laatst bijgewerkt: 26 feb 2016, 14:23
Advertentie
/

Kolo Touré kijkt reikhalzend uit naar de Capital One Cup-finale tegen Manchester City van aankomende zondag. De stopper van Liverpool staat dan recht tegenover zijn broer en beste vriend Yaya en kan niet wachten. “Ik hoop dat we allebei spelen”, zegt hij vrijdag in de aanloop naar de ontmoeting op Wembley.

Hoe het ook zij, Kolo Touré verklapt alvast dat hij en zijn jongere broer(tje) deze dagen geen enkel contact met elkaar hebben. “We gaan nu niet vriendschappelijk tegen elkaar doen. We bellen niet, sturen geen berichten en schakelen ons gevoel uit. We bereiden ons voor op een oorlog. Die willen we allebei graag winnen. Daarna praten we weer.”

Donderdag tegen Augsburg deed Jürgen Klopp geen beroep op Touré, die voorzichtig hoopt dat het met voorbedachten rade was. “Ik hoop dat hij me heeft gespaard voor zondag, maar dat is afwachten. Lucas deed het prima donderdag. Maar natuurlijk wil ik spelen en als dat niet het geval is, wacht ik gewoon op de volgende wedstrijd”, besluit de verdediger uit Ivoorkust.

Bezig met laden …