voetbalzone

'We verliezen met 4-0, maar morgen kunnen we weer met 4-0 winnen'

Bart Kruyt15 sep 2010, 16:50
Laatst bijgewerkt: 15 sep 2010, 16:50
Advertentie

Bursaspor debuteerde dinsdagavond in Champions League met een smadelijke nederlaag in eigen huis. Valencia was met maar liefst 0-4 te sterk in Turkije, tot frustratie van Sercan Yildirim. “We wilden beginnen met een overwinning, maar we hebben een zware nederlaag geleden door ons gebrek aan ervaring”, vertelt de aanvaller woensdag op de officiële website van de UEFA.

De spits vindt dat Bursaspor de wedstrijd snel moet vergeten en zich op twee zaken moet richten. “We moeten ons concentreren op de Turkse competitie. Daarnaast gaan we met veel passie de tweede wedstrijd spelen tegen Glasgow Rangers.” Over de doelstelling van de Turkse ploeg is Yildirim duidelijk. “We willen minimaal derde worden in deze groep.” Naast Valencia en Glasgow Rangers neemt Bursaspor het ook nog op tegen Manchester United.

Verdediger Milan Stepanov is iets optimistischer over de kansen van Bursaspor. “In voetbal is alles mogelijk. We verliezen met 4-0, maar morgen kunnen we weer met 4-0 winnen. We moeten deze wedstrijd snel vergeten, maar wel praten over de fouten die er zijn gemaakt.” In de volgende groepsduels denkt de Serviër meer te behalen met de koploper in Turkije: “We moeten honderd procent geven en het respect in Europa verdienen.”

Bezig met laden …