voetbalzone

'We waren erg, heel erg dicht bij het aantrekken van Balotelli'

Bart Kruyt22 jan 2015, 19:24
Laatst bijgewerkt: 22 jan 2015, 19:24
Advertentie

De achterstand op Chievo Verona bedraagt al acht punten, maar hekkensluiter Parma gaat er nog alles aan doen om weg te komen uit de degradatiezone van de Serie A. De laagvlieger versterkte zich maandag met Cristian Rodríguez en Silvestre Varela en blijkt ook een serieuze poging te hebben ondernomen om Mario Balotelli na een halfjaar terug te halen naar de Italiaanse velden.

voetbalzone

Balotelli ging in de zomer van AC Milan naar Liverpool, maar stelt in Engeland erg teleur. Parma heeft geprobeerd om een snel einde te maken aan de samenwerking Balotelli en the Reds: "We waren erg, heel erg dicht bij het aantrekken van Balotelli", treurt voorzitter Ermir Kodra van Parma. "Helaas konden we de onderhandelingen op het einde niet afsluiten."

Kodra belooft dat Pietro Leonardi, de technisch directeur van Parma, nog met een andere spits op de proppen zal komen. "We hebben al goede versterkingen aangetrokken, maar willen nog meer topspelers halen", zegt de pas 29-jarige Albaniër. Hij is voorzitter nadat Tommaso Ghirardi de club in december verkocht vanwege financiële problemen.

Bezig met laden …