voetbalzone

‘We willen terug naar de Champions League, het moet nu gebeuren’

Gijs Freriks14 mrt 2015, 09:55
Laatst bijgewerkt: 14 mrt 2015, 09:55
Advertentie

Als Manchester United nog wat van het seizoen wil maken, kan het zich geen misstap meer veroorloven. The Mancunians zijn uitgeschakeld in de bekertoernooien en hopen in de laatste tien speelronden een plekje bij de eerste vier in de Premier League veilig te stellen. “Het seizoen wordt beslist door de komende wedstrijden”, zegt Ángel Di María.

voetbalzone

De Argentijnse aanvaller doelt daarmee in gesprek met United Review op de ontmoetingen met Tottenham Hotspur, Liverpool, Manchester City en Chelsea. “Het gaat om deze wedstrijden. We kunnen het seizoen nu maken of breken. Iedereen binnen de club heeft er het volste vertrouwen in en we willen allemaal terug naar de Champions League. United heeft altijd tot het laatste moment gevochten en dat is precies wat we nu ook gaan doen.”

De 27-jarige Di María weet hoe het komt dat United een stroef seizoen draait. “Er zijn veel nieuwe spelers gekomen en voor hen is het nooit makkelijk om je direct te onderscheiden. Dat heeft tijd nodig. We moeten de kop nu niet laten hangen.” United neemt het zondagmiddag op Old Trafford op tegen Tottenham.

Bezig met laden …