voetbalzone

‘We zien Draxler graag komen, hij is nu al bepalend bij Schalke 04’

Thijs Post16 jan 2014, 15:23
Laatst bijgewerkt: 16 jan 2014, 15:23
Advertentie
voetbalzone

Toptalent Julian Draxler van Schalke 04 heeft naar verluidt een contractueel vastgestelde afkoopsom van circa 45 miljoen euro en er wordt gefluisterd dat Arsenal van plan is om dat bedrag op tafel te leggen. Per Mertesacker, landgenoot van de twintigjarige Duitser, ziet Draxler graag naar Noord-Londen komen.

“We zouden hem graag zien komen. Hij is erg jong en hij speelt al een grote rol bij Schalke 04 en de nationale ploeg van Duitsland”, zegt de boomlange verdediger in gesprek met SPOX. Of Draxler daadwerkelijk naar Arsenal komt, weet Mertesacker niet. “Er wordt veel gepraat over mogelijke transfers, ik ben benieuwd wat er gaat gebeuren.”

“We hebben al een soort van Duitse opleiding hier en ik heb geleerd dat Duitse discipline en talenten zeer geliefd zijn bij Arsenal”, besluit Mertesacker. Schalke 04 heeft onlangs laten weten dat andere clubs nog geen toenadering hebben gezocht. Ook Bayern München zou Draxler, dit seizoen goed voor veertien wedstrijden in de Bundesliga, willen overnemen van de club uit Gelsenkirchen.

Bezig met laden …