voetbalzone

'We zijn beter dan dat we waren in de eerste wedstrijd tegen Arsenal'

Bart Kruyt22 nov 2010, 19:32
Laatst bijgewerkt: 22 nov 2010, 19:32
Advertentie

Sporting Braga heeft kwalificatie voor de volgende ronde van de achtste finale van de Champions League nog in eigen hand. De Portugesen staan derde in poule H, met drie punten achterstand op Arsenal en Shakhtar Donetsk. Van eerstgenoemde club verloor de ploeg van Domingos Paciência in september met 6-0, maar ditmaal zal Braga beter voor de dag komen.

“De teamspirit is goed”, zegt mandekker Alberto Rodríguez. “We denken enkel aan de wedstrijd van morgen en zijn klaar om te winnen.” In Londen waren de Engelsen met ruime cijfers te sterk, maar de Peruviaanse verdediger gelooft in een beter resultaat. “We zijn beter dan dat we waren in de eerste wedstrijd tegen Arsenal. Niemand in ons team verwachtte dat resultaat. Nu denken we anders, want we weten dat we moeten winnen om door te gaan in de Champions League.”

De ploeg van Arsène Wenger verloor afgelopen weekeinde in de Premier League met 2-3 van Tottenham Hotspur, terwijl Braga al sinds 30 oktober geen competitieduel meer heeft gewonnen. “Het meest recente resultaat van Arsenal was niet positief, maar ook die van ons niet”, vervolgt Rodríguez. “Maar dit is een andere competitie. We moeten geconcentreerd zijn op het niet incasseren van doelpunten en op het spelen van ons eigen spel.”

Bezig met laden …