voetbalzone

‘We zijn het gewend dat een topclub met een koffer met geld langskomt’

Gijs Freriks17 jan 2015, 11:25
Laatst bijgewerkt: 17 jan 2015, 11:25
Advertentie

De laatste dagen wordt er weer volop gespeculeerd over de toekomst van Marco Reus. De aanvaller werd lange tijd in verband gebracht met vooral Bayern München, maar het Spaanse El Confidencial wist donderdag te melden dat de Duitser een voorcontract heeft getekend bij Real Madrid. Hij zou na dit seizoen voor 25 miljoen euro de overstap moeten maken naar Real, waar Reus zelf een slordige zeven miljoen per jaar zou gaan verdienen.

voetbalzone

Bij Borussia Dortmund maakt men zich evenwel geen zorgen over de 25-jarige Reus. “Jullie weten dat ik al jaren iedere week met geruchten wordt geconfronteerd en dat ik daar normaal gesproken niet op reageer. En ik ben geen andere koers ingeslagen, dus ik ga er nu ook niets over zeggen. We willen gewoon nog lang met Reus samenwerken”, zegt directeur Michael Zorc in gesprek met BILD.

Ook Mats Hummels zou op de nominatie staan om uit Westfalen te vertrekken. Manager Louis van Gaal zou de Duitser graag aan de selectie van Manchester United willen toevoegen. “We zijn het gewend dat in iedere transferperiode een grote club met een koffer met geld in Westfalendamm staat. Wat ik daarmee wil zeggen, is dat de geruchten al langer spelen. We kunnen daar goed mee omgaan, en de speler ook. Het brengt ons niet van slag.”

Bezig met laden …