voetbalzone

'We zijn niet van plan om De Guzman van Real Mallorca over te nemen'

Daniel Cabot Kerkdijk22 jun 2011, 18:12
Laatst bijgewerkt: 22 jun 2011, 18:12
Advertentie

Jonathan de Guzman speelt komend seizoen in elk geval niet in het tenue van Atlético Madrid. De tweede club uit de Spaanse hoofdstad werd de afgelopen dagen aan de middenvelder van Real Mallorca gelinkt, maar Gregorio Manzano spreekt tegen dat de voormalig Feyenoorder in het Vicente Calderón aan de slag gaat. Dat gelt overigens ook voor De Guzmans collega Iván Ramis.

/

"We zijn niet van plan om De Guzman en Ramis van Real Mallorca over te nemen", verzekert Atlético-coach Manzano woensdag tegen diverse Spaanse media. "Ik heb met Miguel Ángel Gil Marín (bestuurslid Atlético, red.) gesproken en daar is niets van waar." Ramis werd door de Spaanse media gezien als vervanger van Tomas Ujfalusi, die met ingang van komend seizoen voor Galatasaray uitkomt.

De 23-jarige De Guzman kwam afgelopen seizoen tot 33 wedstrijden in de Primera División. Alleen in het seizoen 2007/08 haalde hij een dergelijk aantal. De voormalig speler van Jong Oranje scoorde vijf keer. Grootaandeelhouder Lorenzo Serra Ferrer zou met De Guzman een afspraak hebben dat het bestuur medewerking verleent aan een zomerse transfer. Desalniettemin probeert men het contract van de geboren Canadees, dat loopt tot de zomer van 2013, intussen open te breken.

Bezig met laden …