voetbalzone

'We zijn ons aan het oriënteren, maar reageren pas als er iemand weggaat'

Bart Kruyt08 jun 2015, 16:56
Laatst bijgewerkt: 08 jun 2015, 16:56
Advertentie

De supporters van FC Groningen hoeven voorlopig niet te rekenen op de komst van nieuwe spelers. De bekerwinnaar houdt ernstig rekening met een vertrek van Tjaronn Chery, die volgens zijn zaakwaarnemer in de belangstelling staat van clubs als Lazio en Werder Bremen, en ook Eric Botteghin en Michael de Leeuw zouden wel eens kunnen vertrekken.

Vooralsnog is er echter weinig concreet en Groningen maakt zich vooralsnog geen zorgen. "Het regent geruchten. Laten die clubs zich via een mail maar officieel melden bij ons, dan praten we verder", zegt manager technische zaken Peter Jeltema. Het Chinese Guangzhou R&F heeft een bod van drie miljoen euro uitgebracht op Chery, zo is inmiddels bevestigd door algemeen directeur Hans Nijland, maar de middenvelder wil niet naar China toe.

Mogelijk gaat Chery wel naar een andere club, maar Groningen ziet nog geen reden om nu al in actie te komen. "We hebben in de afgelopen winterstop geïnvesteerd in Albert Rusnák en Simon Tibbling. We zijn ons zeker al aan het oriënteren, maar reageren pas als er iemand weggaat", maakt Jeltema duidelijk aan FOX Sports.

Bezig met laden …