voetbalzone

'We zitten er mee dat we het Marokkaanse volk hebben teleurgesteld'

Bart Kruyt25 jan 2012, 06:20
Laatst bijgewerkt: 25 jan 2012, 06:20
Advertentie

Marokko wil een gooi doen naar de eindzege op de Afrika Cup, maar is slecht begonnen aan haar missie. De ploeg van Eric Gerets verloor maandagavond met 1-2 van Tunesië en mag in de laatste twee groepswedstrijden dus geen fouten meer maken. “We zitten er heel erg mee dat we het Marokkaanse volk hebben teleurgesteld”, treurde Nordin Amrabat in De Telegraaf.

De voormalig aanvaller van onder meer VVV-Venlo en PSV vond de nederlaag van zijn ploeg onverdiend. “We waren beter, hadden meer balbezit en kregen de beste kansen”, aldus Amrabat, die in de basis startte en zelf kon terugkijken op een prima wedstrijd. “Maar ik kan onmogelijk tevreden zijn. We hebben verloren”, benadrukte de dribbelaar.

Vrijdag wordt het alles of niets voor Marokko. “We moeten nu van Gabon winnen om ons te kunnen plaatsen voor de volgende ronde”, weet Amrabat. “Ik wil nog wel een tijdje in Equatoriaal-Guinea blijven. Dit toernooi is prachtig om mee te maken, de sfeer is super en de Afrikanen zijn ontzettend aardig. Dat maakt het allemaal extra zuur dat we verloren.”

Bezig met laden …