voetbalzone

'We zullen winnen van Real, niemand twijfelt daaraan'

Bart Kruyt13 sep 2013, 11:48
Laatst bijgewerkt: 13 sep 2013, 11:48
Advertentie

Galatasaray won ten koste van aartsrivaal Fenerbahçe de Turkse Super Cup, maar is niet erg overtuigend begonnen aan de competitie. Op de eerste speeldag werd er weliswaar gewonnen van Gaziantepspor, maar daarna leed de landskampioen puntenverlies bij Bursaspor en Eskisehirspor. Fatih Terim kijkt desondanks met een goed gevoel uit naar de start van de Champions League.

/

Galatasaray speelt vrijdagavond nog in de Süper Lig tegen Antalyspor en vervolgens wacht op dinsdagavond de kraker tegen Real Madrid. "We zullen winnen van Real, niemand twijfelt daaraan", wordt Terim geciteerd door AMK. De oefenmeester heeft vertrouwen in zijn elftal en denkt dat Galatasaray in de eerste speelronde van de Champions League direct kan stunten.

Terim kan zich vasthouden aan de ontmoeting van vorig seizoen, toen Real en Galatasaray elkaar ook al tegenkwamen in de Champions League. In Spanje was de Koninklijke met 3-0 te sterk, maar in Istanbul won Galatasaray: 3-2. Dat resultaat was dus niet voldoende om de volgende ronde te bereiken.

Bezig met laden …