voetbalzone

'We zullen zien, FC Twente of toch nog iets anders'

Daniel Cabot Kerkdijk20 mei 2010, 08:43
Laatst bijgewerkt: 20 mei 2010, 08:43
Advertentie

Michel Preud'homme is hot op de transfermarkt. AC Milan, FC Porto, FC Twente en Al Shabab uit Saudi-Arabië hebben belangstelling voor de succesvolle coach van AA Gent, dat vorig seizoen als tweede eindigde en de Beker van België pakte. Vandaag praat Preud'homme met zijn club over zijn toekomst. "AA Gent wil Preud'homme absoluut behouden, laat daar niet de minste twijfel over bestaan. En daar zullen we ook voor gaan", onderstreept preses Ivan De Witte.

/

"Hoe groot de kans is dat hij blijft, durf ik niet te zeggen", vertelt de sportbestuurder donderdag in Gazet van Antwerpen. "Ik heb intussen ook geleerd hoe de voetbalwereld in mekaar zit. Ik hoor ook van die interesse, maar tot dusver heeft nog geen enkele club zich hier gemeld. En Georges Leekens is ook naar het Midden-Oosten getrokken. Na een paar maanden was hij al terug."

Preud'homme praatte woensdag in Zuid-Frankrijk met vertegenwoordigers van Al-Shabab, dat het Al-Hilal van Eric Gerets naar de kroon wil steken. "Op dit moment wil ik gewoon luisteren, zodat ik alles in handen heb om met De Witte te praten", zegt Preud'homme in Het Laatste Nieuws. Met FC Twente kan hij rechtstreeks de Champions League in. "We zullen zien: Twente of toch nog iets anders...", blijft de voormalig topdoelman voorzichtig.

Bezig met laden …