Wederom geen winst voor Adriaanse

21 sep 2008, 18:31
Laatst bijgewerkt: 21 sep 2008, 18:31
Co Adriaanse blijft kwakkelen met zijn Red Bull Salzburg. De Nederlandse oefenmeester leek vandaag met zijn formatie voor het eerst sinds augustus weer een duel te gaan winnen bij Sturm Graz, maar Daniel Beichler gooide vier minuten in blessuretijd alsnog roet in het eten met zijn gelijkmaker: 2-2.

Tegen de verhouding in bracht Louis Mahop de bezoekers na 25 minuten spelen op voorsprong middels een rake kopbal. De feestvreugde was echter van korte duur want na vijf minuten had Mario Haas de stand alweer rechtgetrokken. Lang leek Adriaanse met drie punten huiswaarts te keren, maar diep in de extra tijd maakte Daniel Beichler de 2-1 van Marc Janko ongedaan.

Salzburg is nu afgegleden naar een teleurstellende vijfde positie in de Oostenrijkse Bundesliga, met veertien punten uit acht duels. Rapid Wien gaat nog altijd soeverein aan kop, de hoofdstedelingen verloren slechts een van hun negen duels en staan met twintig punten bovenaan de ranglijst.