voetbalzone

Weer geen zege Jol: ‘Wij waren dominant en hadden meer verdiend’

Thijs Post24 sep 2011, 19:11
Laatst bijgewerkt: 24 sep 2011, 19:11
Advertentie

Martin Jol weet inmiddels wat hij moet zeggen na weer een gelijkspel. Zaterdag speelde zijn Fulham voor de vierde keer in zes wedstrijden gelijk. Direct na de wedstrijd tegen West Bromwich Albion roemde hij de dominantie van zijn ploeg en was hij teleurgesteld met het resultaat.

/

De 55-jarige Hagenaar vond dat zijn team meer verdiende dan een punt. “Het leek wel alsof zij uit speelden in plaats van wij. We deden alles wat we in de training hadden afgesproken, maar we maakten onze kansen niet af”, aldus Jol gelijk na afloop via de officiële kanalen van zijn club. “Het belangrijkste was hun van ons doel weg te houden. Dat lukte goed.”

De trainer moest het doen zonder onder anderen Bobby Zamora en Andy Johnson. Jol liet weten dat beide spelers wel bij de selectie zaten, maar naar huis zijn gestuurd omdat ze ziek waren. “Ze zijn vanochtend naar huis gestuurd. Zamora had last van zijn maag en Andy had koorts.” Jol wierp tot slot een blik op de stand. “Ik denk dat onze plek op de ranglijst geen recht doet aan onze prestaties”, aldus de coach.

Bezig met laden …