voetbalzone

‘Weg van de camera’s is Balotelli een compleet ander persoon’

Thijs Post28 jan 2014, 12:51
Laatst bijgewerkt: 28 jan 2014, 12:51
Advertentie

‘Een provocerend en beledigend’ gebaar richting de supporters van Cagliari heeft Mario Balotelli een schorsing van een wedstrijd opgeleverd. Het heeft de discussie over de flamboyante aanvaller maar weer eens doen oplaaien, maar volgens teamgenoot Giampaolo Pazzini is er niets mis met Balotelli. Als de camera’s niet draaien is Balotelli een compleet ander persoon, zegt Pazzini.

voetbalzone

“Weg van de camera’s is hij een compleet ander persoon”, laat Pazzini optekenen in de Italiaanse media. “Het moet verbeteren en dat weet hij, maar hij is een goede jongen. Op het veld is hij erg emotioneel. Bij strafschoppen lijkt hij cool, maar hij voelt de wedstrijd aan. Zijn reactie tegen Cagliari? Het gebeurt af en toe, Mario heeft die reacties. Jammer genoeg gebeurt het in sommige stadions, misschien zijn het uitdagingen.”

De van een blessure teruggekeerde Pazzini maakte het winnende doelpunt tegen Cagliari. “Die treffer geeft me enthousiasme en moraal. Een spits leeft voor doelpunten, om het gevoel van een doelpunt zijn we aanvallers geworden. Clarence Seedorf? Hij kan ons bij de hand nemen, maar uiteindelijk moet het van de spelers komen”, klinkt het.

Bezig met laden …