voetbalzone

Wegen van De Vrij en Lazio scheiden mogelijk reeds na één seizoen

Daniel Cabot Kerkdijk24 mrt 2015, 06:20
Laatst bijgewerkt: 24 mrt 2015, 06:20
Advertentie

Lazio is bezig aan een sterk seizoen en daar heeft Stefan de Vrij een groot aandeel in. De centrale verdediger maakt in zijn eerste contractjaar na zijn komst van Feyenoord een sterke indruk in de defensie. De club uit Rome staat op een uitstekende derde plaats in de Serie A en ontvangt minder dan één tegendoelpunt per wedstrijd: 28 duels, 27 tegentreffers.

voetbalzone

Diverse media uit Engeland en Italië schrijven dat Jim Lawlor, hoofd scouting van Manchester United, zaterdag bij het duel tussen Lazio en Hellas Verona (2-0) zat. De topscout zou naar verluidt met meer dan gemiddelde belangstelling de verrichtingen van De Vrij én ploeggenoot Felipe Anderson hebben gevolgd. Het lijkt onwaarschijnlijk dat laatstgenoemde komende zomer uit Rome vertrekt. De middenvelder tekende recent bij tot de zomer van 2020.

De Vrij, 23 jaar, tekende vorig jaar zomer een contract voor vijf seizoenen met Lazio, dat 8,5 miljoen euro naar Feyenoord overmaakte. De Oranje-international miste daarna slechts drie Serie A-duels van zijn Italiaanse werkgever. Manchester United wordt overigens ook al enige tijd met Nicolás Otamendi in verband gebracht. De Engelse club bracht in januari zelfs een formeel bod uit op de Argentijnse verdediger, maar Valencia verleende geen medewerking.

Bezig met laden …