voetbalzone

Weinig zorgen bij slecht begonnen Chelsea: ‘Nog 36 wedstrijden te gaan’

Thijs Post17 aug 2015, 13:31
Laatst bijgewerkt: 17 aug 2015, 13:31
Advertentie

Chelsea kreeg zondag een flinke tik op de vingers van Manchester City: in het Etihad Stadium werd het liefst 3-0 van de thuisploeg. Manager Manuel Pellegrini van Manchester City sprak alvast van een eerste stap in de titelstrijd, maar bij Chelsea heeft men de hoop op een kampioenschap uiteraard nog niet opgegeven.

voetbalzone

Keeper Asmir Begovic nam de honneurs waar voor de geschorste Thibaut Courtois en de sluitpost maakte aanvankelijk een uitstekende indruk, met drie reddingen op schoten van Sergio Agüero. Uiteindelijk was de kracht van Manchester City ook Begovic te machtig. “In de eerste helft gingen we niet mee in de intensiteit van Man City, maar in de tweede helft kregen we kansen en hadden we controle”, laat Begovic optekenen in de Engelse media.

Volgens Begovic heeft Chelsea nog voldoende tijd om te herstellen. “Wij moeten verder kijken, hard trainen, onze scherpte terugkrijgen en naar West Bromwich Albion kijken. Het is nog vroeg in het seizoen, maar in de komende wedstrijden moeten we wel punten pakken. Hopelijk kunnen we dan de rest van het seizoen doordrukken.”

Chelsea heeft na twee wedstrijden al vijf punten achterstand op Manchester City, maar dat is volgens verdediger Branislav Ivanovic geen probleem. “Na twee wedstrijden lijkt het een enorme achterstand, maar wij moeten naar onszelf kijken en kijken hoe we kunnen verbeteren”, zegt Ivanovic tegen the Guardian. “Het was een teleurstellend resultaat voor ons, maar dit is de Premier League. Iedere wedstrijd is een finale. We hebben nog 36 wedstrijden te gaan en we weten wat we moeten doen.”

Bezig met laden …