voetbalzone

Wenger baalt van naïef Arsenal: 'Corner voor ons, maar een goal voor City'

Bart Kruyt29 nov 2011, 23:15
Laatst bijgewerkt: 29 nov 2011, 23:15
Advertentie

Arsenal is niet meer in de race om de Carling Cup te winnen. The Gunners verloren in de laatste 28 thuiswedstrijden tegen Manchester City niet meer, maar gingen dinsdagavond met 0-1 onderuit tegen de rijkste club ter wereld. Na een mislukte aanval van Arsenal counterde City zich naar de enige goal van de wedstrijd, gemaakt door Sergio Agüero. Arsène Wenger baalt.

/

“Dit was een oneerlijk resultaat, maar ik vond ons naïef”, keek de coach van Arsenal op de website van zijn club terug op het duel. “Het was een hoekschop voor ons, maar zij maken het winnende doelpunt. Johan Djourou had te weinig tijd om in te zakken en dat werd afgestraft. Het is frustrerend om de wedstrijd te verliezen op een moment waarop je denkt de wedstrijd misschien te kunnen winnen. Aan de andere kant complimenten voor de jeugdige spelers die hard gestreden hebben.”

Arsenal moet opnieuw een streep door een prijs zetten, maar Wenger wil niet te negatief zijn: “We hebben een fantastische houding en een sterke spelersgroep. Hoe ver we dit seizoen kunnen komen? Ik denk dat als we op deze voet doorgaan, we mogen hopen op een goed seizoen. De competitie is het belangrijkst en we moeten in de top vier zien te komen.”

Bezig met laden …