voetbalzone

Wenger benieuwd hoe zijn talenten zich houden tegen Spurs

Bart Kruyt21 sep 2010, 08:08
Laatst bijgewerkt: 21 sep 2010, 08:08
Advertentie

Arsène Wenger kijkt uit naar de aankomende derby met Tottenham Hotspur. The Gunners treffen de aartsrivaal al vroeg in het Carling Cup-seizoen en Wenger is benieuwd hoe zijn jonge ploeg het zal doen. “Dit soort wedstrijden hebben altijd wat extra’s over zich”, zei Wenger op de website van zijn club.

De oefenmeester gebruikt de Carling Cup traditioneel om talenten aan het grote werk te laten ruiken en daar lijkt de ontmoeting met Tottenham niets aan te veranderen. “Het is goed om te merken dat je in een omgeving zit waar veel talentvolle spelers rondlopen”, zei Wenger. “Ik wil deze beker graag winnen, maar voordat we daar aan denken, richten we ons eerst op de wedstrijd tegen Tottenham. Dat wordt al zwaar genoeg.”

Jay Emmanuel-Thomas is één van de talenten van Arsenal die vermoedelijk een kans zal krijgen tegen Tottenham. “Jay heeft veel kwaliteiten”, stak Wenger de loftrompet over de negentienjarige aanvaller. “Hij kan de bal in de ploeg houden, heeft overzicht en kan scoren. Ik denk dat hij tegen iedere tegenstander kan scoren, maar je moet een plek in het elftal verdienen.”

Bezig met laden …