voetbalzone

Wenger beraadt zich over speeltijd Van Persie: 'Ik weet het nog niet'

Peter Nusselder29 nov 2010, 09:17
Laatst bijgewerkt: 29 nov 2010, 09:17
Advertentie

Waar trainer Arsène Wenger van Arsenal er de afgelopen jaren de voorkeur aan gaf om in de Carling Cup aan te treden met een veredeld jeugdelftal, heeft de coach van The Gunners dit seizoen gebroken met die traditie. Wie er dinsdag tegen Wigan Athletic spelen weet de Fransman echter nog niet.

/

Dat Arsenal ook in het tweede Engelse bekertoernooi met een volwaardige ploeg speelde leidde al tot de uitschakeling van Tottenham Hotspur en Newcastle United, maar Wenger houdt wel rekening met het drukke speelschema van zijn team. “We zullen starten in een sterke opstelling”, belooft de Franse oefenmeester niettemin op de officiële website van zijn club.

“Maar vergeet niet dat we nu al anderhalve maand elke drie dagen een wedstrijd hebben, dus ik moet kijken hoe iedereen herstelt en wie ik dinsdag rust geef. Maar er zullen basiskrachten spelen. Van Persie? Dat weet ik nog niet. Zet ik hem een week aan het werk of laat ik hem spelen? Ik moet het er ook nog met hemzelf over hebben, vragen hoe hij zich voelt. We zullen maandag zien”, aldus Wenger.

Bezig met laden …