voetbalzone

Wenger blijft boos: 'Hiermee is misschien vijf procent gerepareerd'

Matthijs van Laar24 sep 2015, 13:41
Laatst bijgewerkt: 24 sep 2015, 13:41
Advertentie

Met het seponeren van de rode kaart van Gabriel Paulista toonde de Engelse voetbalbond clementie voor de Arsenal-stopper, maar voor Arsène Wenger valt het in het niet bij de opgelopen schade. Gabriel werd afgelopen weekend in het duel met Chelsea op slag van rust bij een 0-0 stand weggestuurd na een aanvaring met Diego Costa. De wedstrijd op Stamford Bridge ging vervolgens met 2-0 verloren.

voetbalzone

“Dat ze nu alsnog zijn straf hebben teruggedraaid, toont alleen maar aan dat de beslissing tijdens de wedstrijd volledig verkeerd was”, zei Wenger woensdag na afloop van de bekerzegge op Tottenham Hotspur. “De FA heeft hier misschien vijf procent van de schade gerepareerd, maar daar kopen wij weinig voor.”

Net als collega José Mourinho, die verbolgen was over de schorsing van Diego Costa, wilde Wenger er verder weinig over kwijt. “Het is beter als ik er niet teveel over zeg, want ik ben nog steeds boos. Een of twee situaties in die wedstrijd zijn voor mij nog altijd lastig te begrijpen, zelfs als ik de wedstrijd opnieuw bekijk.”

Bezig met laden …