voetbalzone

Wenger: ‘Dat is moeilijk te zeggen, er gelden sowieso geen excuses’

Gijs Freriks06 apr 2014, 19:30
Laatst bijgewerkt: 06 apr 2014, 19:30
Advertentie

Arsenal moet er in de slotfase van de competitie nog flink aan trekken om zich te plaatsen voor de Champions League. The Gunners gingen zondag met 3-0 onderuit tegen Everton en hebben nog maar één punt meer dan de nummer vijf. Bovendien hebben the Toffees een wedstrijd minder gespeeld.

voetbalzone

Arsène Wenger concludeerde na afloop in gesprek met Sky Sports dat zijn elftal verdiend had verloren. “Everton was beter, wij haalden geen goed niveau. We gaven heel snel simpel een doelpunt weg. In de tweede helft leek het erop dat we terug konden komen, maar toen gaven we de derde goal weg. Het was al met al heel teleurstellend”, aldus Wenger. Everton boekte zijn grootste zege op Arsenal in 25 jaar.

Arsenal verloor dit seizoen ook al op topduels met Manchester City, Liverpool en Chelsea, maar Wenger weet niet wat voor een impact de nederlaag tegen Everton op zijn spelers zal hebben. “Dat is moeilijk te zeggen, en er gelden sowieso geen excuses”, is le Prof duidelijk. “Het is mijn taak de spelers weer klaar te stomen. We richten ons nu op de halve finale van de FA Cup.” Arsenal speelt volgend weekeinde tegen Wigan Athletic.

Bezig met laden …