voetbalzone

Wenger doceert media: ‘Jullie kunnen nu ook niet zeggen dat dit een ramp is’

Thijs Post13 mrt 2016, 19:40
Laatst bijgewerkt: 13 mrt 2016, 19:40
Advertentie

Arsenal zag zondag de kans op een hoofdprijs vervliegen: Watford was met 1-2 te sterk in de FA Cup. Manager Arsène Wenger baalt van de uitschakeling, maar hij weigert het ‘een ramp’ te noemen dat hij met zijn ploeg niet door is naar de laatste vier van het toernooi.

/

“Als we nog in het toernooi zitten, schrijven de media dat het ‘maar’ de FA Cup is. Daarom kunnen we nu ook niet zeggen dat het een ramp is dat we eruit liggen”, laat Wenger optekenen op de clubwebsite van the Gunners. Wenger is wel bezorgd over de huidige vorm van zijn ploeg. “We hebben veel de bal en ook op de helft van de tegenstander, maar daar doen we niet genoeg mee.”

De eerstvolgende wedstrijd voor Arsenal is een duel met Barcelona in de Champions League. De Spanjaarden wonnen in Londen al met 0-2. “We laten altijd zien dat we een antwoord hebben. We hebben woensdag een goed resultaat nodig, maar we zijn er klaar voor.”

Spits Danny Welbeck maakte tegen Watford de aansluitingstreffer, maar verder dan die 1-2 zou Arsenal niet komen. “Het had niet met vertrouwen te maken, natuurlijk hebben we vertrouwen”, begint Welbeck. “De resultaten zijn misschien wat minder, maar ik snap niet waarom we geen vertrouwen zouden hebben. We speelden met tien man gelijk tegen Tottenham Hotspur en wonnen met 4-0 van Hull City. Ons avontuur in de FA Cup komt nu tot een vervelend einde, want ik vind niet dat we het verdienden om te verliezen”, aldus de spits.

Bezig met laden …