voetbalzone

Wenger doet belofte: 'Fans mogen een drukke zomer verwachten'

Bart Kruyt30 mei 2014, 17:10
Laatst bijgewerkt: 30 mei 2014, 17:10
Advertentie

Arsène Wenger maakte in het afgelopen seizoen met Arsenal een einde aan een periode van negen jaar zonder prijs, door de FA Cup te winnen, en wil nu doorpakken. De coach heeft vrijdag zijn handtekening gezet onder een nieuw, driejarig contract en heeft een behoorlijk transferbudget tot zijn beschikking. Het zou wel eens een spectaculaire zomer kunnen worden in Noord-Londen.

voetbalzone

Arsenal brak vorig jaar al het clubrecord voor de komst van Mesut Özil en in de aankomende transferperiode wil Wenger weer enkele bekende namen benaderen. "Ja, de fans mogen een drukke zomer verwachten", zei Wenger toen hem werd gevraagd naar zijn transferplannen. "Ik kan beloven dat we hard werken op een markt waar veel mensen met een hoop geld zitten. Maar wij hebben een groot voordeel en dat is dat spelers graag naar Arsenal willen komen."

Wenger zal in ieder geval een nieuwe rechtsback moeten halen, omdat Bacary Sagna transfervrij de deur uitloopt, en Serge Aurier van Toulouse is voor die vacature de belangrijkste kandidaat. Verder wil Wenger nog een nieuwe spits halen, die kan samenwerken met Olivier Giroud, en de coach houdt ook voor de overige posities zijn ogen geopend.

Bezig met laden …