voetbalzone

Wenger erkent interesse in ‘man van tien miljoen euro’: ‘Ja, dat klopt’

Daniel Cabot Kerkdijk06 dec 2014, 08:50
Laatst bijgewerkt: 06 dec 2014, 08:50
Advertentie
voetbalzone

Tyrone Mings wordt al enkele weken met Arsenal in verband gebracht. De verdediger, 21 jaar, zou in aanmerking komen voor een winterse transfer naar het Emirates Stadium. Ipswich Town sloeg afgelopen zomer al diverse biedingen van andere clubs af en zou nu een vraagprijs van tien miljoen euro voor de linksback hanteren.

Arsène Wenger krijgt in januari naar verluidt ruim 25 miljoen euro tot zijn beschikking. De manager van Arsenal ontkent dat er voorlopig nog geen nieuws is. “Het is de bedoeling dat we iemand voor de defensie gaan halen. Dat gaan we proberen. Maar we richten ons niet op een specifiek iemand. We volgen enkele jonge spelers. Tyrone Mings? Hij is er een van, dat klopt.”

“Op dit moment zijn we echter niet dicht bij het aantrekken van wie dan ook”, verzekerde Wenger. Mings wordt bij Ipswich Town vooral als linkerverdediger gebruikt, maar door zijn lengte wordt hij ook gezien als een centrumverdediger in the making. Ipswich wees biedingen van naar verluidt vijf miljoen euro af en slaagde erin om de verdediger een nieuw contract tot de zomer van 2017 te laten ondetekenen.

Bezig met laden …