voetbalzone

Wenger houdt kater over aan winstpartij: ‘Hij heeft pijn, meer weten we niet’

Robin Bruggeman07 aug 2016, 23:05
Laatst bijgewerkt: 07 aug 2016, 23:05
Advertentie

Arsenal behaalde zondag met een 3-2 overwinning op Manchester City een prima resultaat, maar the Gunners zullen na afloop vooral bezig zijn geweest met Gabriel Paulista. De centrale verdediger moest in de blessuretijd van de oefenwedstrijd met een brancard van het veld worden gedragen en is na Per Mertesacker en Laurent Koscielny de volgende stopper die zich in de ziekenboeg meldt.

/

Arsène Wenger wist vlak na de wedstrijd nog niet precies hoe ernstig de kwetsuur is: “We hebben nog geen diagnose gesteld, ik kan jullie verder niets vertellen. Hij heeft pijn. Laten we hopen dat die pijn geen voorteken is van slecht nieuws. Het belangrijkste is dat we weten hoe groot de schade is aan het gewricht. Hij ging voor de bal en ik denk dat hij door z’n enkel ging, maar ik weet niet hoe het gebeurde. Ik heb nog nooit een slim ongeluk gezien, het ziet er altijd stom uit. Maar het hoort bij het spel”, laat hij weten op de website van zijn club.

“Het wordt nu wel nijpend centraal achterin. Ik denk niet dat we vanavond nog weten wat er precies mis is met hem, we komen pas rond middernacht terug”, gaat Wenger verder. Arsenal begint het nieuwe seizoen volgende week zondag tegen Liverpool en de trainer kan dan wellicht alleen beschikken over nieuwkomer Rob Holding en Calum Chambers als opties centraal achterin: “Laurent traint weer, maar Liverpool zou wel eens te vroeg kunnen komen.”

Bezig met laden …