voetbalzone

Wenger: 'Ik ben hier niet gekomen om anderen prijzen te zien winnen'

Bart Kruyt05 jan 2013, 08:10
Laatst bijgewerkt: 05 jan 2013, 08:10
Advertentie

Arsenal speelt ook dit seizoen geen serieuze rol in de titelstrijd, is al uitgeschakeld in de Capital One Cup en kan niet worden gezien als een favoriet voor het winnen van de Champions League. Als the Gunners dit seizoen dus een prijs willen pakken, dan moet het gebeuren in de FA Cup. Arsenal speelt zondag tegen Swansea City en Arsène Wenger ziet dit als een erg belangrijk duel.

/

Wenger won in 2005 voor het laatst een prijs met Arsenal en geeft toe dat het hem pijn zou doen als zijn ploeg na dit seizoen opnieuw met lege handen zou staan. "Natuurlijk irriteert me dat, want ik ben hier niet gekomen om anderen prijzen te zien winnen", zei de Fransman. "De FA Cup is een belangrijke prijs en we zullen er alles aan doen om zondag te winnen."

De oefenmeester wil het nog niet hebben over het winnen van de FA Cup: "Dit is pas de eerste ronde die wij spelen, dus dan mag je daar nog niet over praten", vond Wenger. "Om mensen te laten geloven in ons team is het belangrijk dat we zondag winnen. We zijn op de goede weg, maar hoever kunnen we komen? Om de FA Cup te winnen, moeten we meer aan ons zelfvertrouwen werken."

Bezig met laden …