voetbalzone

Wenger: 'Ik droom niet meer van de titel, we moeten nu achteromkijken'

Matthijs van Laar17 apr 2016, 21:56
Laatst bijgewerkt: 17 apr 2016, 21:56
Advertentie

Arsène Wenger gelooft definitief niet meer in een landstitel voor Arsenal. The Gunners speelden zondag met 1-1 gelijk tegen Crystal Palace en staat nog altijd dertien punten achter koploper Leicester City, dat eerder op de dag zelf ook gelijkspeelde. “Mijn humeur staat er niet naar om te dromen van het kampioenschap”, zei Wenger na afloop.

/

Arsenal zakte door het gelijkspel naar de vierde plek en moet nu Manchester City (op doelsaldo) voor zich dulden. “Ik denk dat we eerder de schade zullen moeten repareren en ons moeten voorbereiden op de volgende wedstrijd”, zei Wenger. “We moeten nu achteromkijken, want de ploegen die onder ons staan winnen hun wedstrijden wel. Een plek bij de bovenste vier kan nog wel eens lastig gaan worden.”

Arsenal was zondag vrijwel negentig minuten lang de bovenliggende partij tegen de stadsgenoot, maar slaagde er niet in om meer dan één keer te scoren. Dat doelpunt, voor rust gemaakt door Alexis Sánchez, werd in de slotfase echter uitgegumd door Yannick Bolasie. “Soms moet je gewoon met 1-0 winnen en meer niet. Vandaag was zo’n dag”, besloot de teleurgestelde Wenger.

Bezig met laden …