voetbalzone

‘Wenger kan toveren en dit seizoen zeker een prijs pakken met Arsenal’

Peter Nusselder30 nov 2011, 14:39
Laatst bijgewerkt: 30 nov 2011, 14:39
Advertentie

In 2005 mocht Arsenal voor het laatst een trofee toevoegen aan de prijzenkast, maar Kolo Touré denkt dat de ploeg van trainer Arsène Wenger dit seizoen weer eremetaal naar het Emirates Stadium kan brengen. De verdediger zorgde er met Manchester City echter wel voor dat dit niet de Carling Cup wordt, want in dat toernooi wisten the Citizens dinsdag in Londen met 0-1 te winnen.

/

De voormalig speler van the Gunners speelde echter wel tegen een piepjong elftal, want Wenger greep het duel met Man City aan om diverse talentvolle spelers een kans te geven. “Of ze dit seizoen een prijs kunnen pakken? Zeker weten”, vertelde Touré na afloop dan ook aan the Evening Standard. “Het is magie: meneer Wenger haalt ergens een speler vandaan en maakt hem beter”, vervolgt de Ivoriaan.

De Franse oefenmeester deed dinsdag onder meer een beroep op de jeugdige Emmanuel Frimpong en Alex Oxlade-Chamberlain.”Hij is een fantastische trainer, hij ziet welke voetballers talent hebben en dat is een grote kwaliteit. Hun jonge spelers deden het erg goed. Frimpong was geweldig en ook Oxlade-Chamberlain was erg goed. Ze hebben het ons erg lastig gemaakt.”

Bezig met laden …