voetbalzone

Wenger krijgt kritiek: ‘Zij zijn niet goed genoeg om voor Arsenal te spelen’

Thijs Post16 aug 2016, 21:17
Laatst bijgewerkt: 16 aug 2016, 21:17
Advertentie

Het is behelpen in het centrum van de defensie van Arsenal. Per Mertesacker en Gabriel Paulista zijn geblesseerd en Laurent Koscielny is na het EK nog niet fit genoeg om te spelen. Arsenal startte het nieuwe seizoen daardoor met Rob Holding en Calum Chambers in het centrum. Analyticus en oud-Arsenal-speler Stewart Robson begrijpt daar weinig van.

/

“Holding en Chambers zijn op dit moment niet goed genoeg om voor Arsenal te spelen, zeker Chambers niet”, begint Robson, tussen 1981 en 1986 actief in Noord-Londen, op ESPN. “Chambers speelde vorig seizoen slechte wedstrijden als rechtsback en als centrumverdediger en hij is bij de nationale ploeg van Engeland ook uit beeld verdwenen. Ik heb geen idee waarom Wenger nog geen centrumverdediger heeft gekocht.”

Arsenal werd stevig in verband gebracht met Shkodran Mustafi en Robson denkt dat de verdediger van Valencia het geweldig gedaan zou hebben bij Arsenal, maar de deal kwam niet rond. Van spelers die nu met Arsenal in verband gebracht worden, Simon Kjaer en José Fonte, is Robson minder gecharmeerd.

Bezig met laden …