voetbalzone

Wenger krijgt sneer: ‘Dit is te makkelijk, we hebben het al lastig genoeg’

Peter Nusselder04 nov 2015, 20:38
Laatst bijgewerkt: 04 nov 2015, 20:38
Advertentie

Arsène Wenger heeft zich met zijn uitspraken niet bijster populair gemaakt bij Chris Coleman, de bondscoach van Wales. De Arsenal-trainer stelde Aaron Ramsey twee weken geleden op tijdens het Champions League-duel met Bayern München, maar de middenvelder liep een blessure op.

voetbalzone

Wenger liet doorschemeren dat het hem was tegengevallen dat Ramsey kort daarvoor twee keer met het Welsh elftal gevoetbald, ook toen kwalificatie voor het EK al gerealiseerd was, en suggereerde dat overbelasting de oorzaak was van de blessure. Dat is echter tegen het zere been van Coleman. “Als Wenger een probleem had met mij of met mijn selectiebeleid, had hij me moeten bellen.”

“Dan was ik met alle plezier naar het trainingscomplex van Arsenal gereden”, vertelt de keuzeheer aan Sky Sports. “Ons werk als coach is al lastig genoeg zonder dat we elkaar verwijten gaan maken. Zeker op deze manier met zijn opmerkingen, dit is te makkelijk. Als ik niets hoor van een club op het moment dat ik mijn spelersgroep bekendmaak, betekent dat voor ons dat er groen licht is om een speler op te stellen.”

Bezig met laden …