voetbalzone

Wenger lacht om Mourinho: 'Chelsea moet zich meer schamen dan ik'

Bart Kruyt16 feb 2014, 19:42
Laatst bijgewerkt: 16 feb 2014, 19:42
Advertentie

Arsène Wenger kan een lange neus trekken naar José Mourinho. Laatstgenoemde beschreef zijn collega vrijdag als een 'specialist in mislukkingen', maar Chelsea werd zaterdag uitgeschakeld in de FA Cup, terwijl Arsenal dankzij een overwinning op Liverpool doorbekerde naar de kwartfinale. Na afloop van de 2-1 overwinning wilde Wenger niet teveel zeggen over de woorden van Mourinho.

voetbalzone

De coach van Arsenal beschreef de opmerking van zijn collega als 'vreemd en niet respectvol'. "Ik wil er niet teveel over kwijt", zei Wenger. "Ik heb tijdens mijn persconferenties nooit over Mourinho gesproken. Ik weet wel dat Chelsea zich hier meer voor moet schamen dan ik. Ik ben trots op de reactie van mijn ploeg tegen Liverpool, na de forse nederlaag op Anfield van vorige week. We hebben hard gewerkt en daar ben ik erg tevreden over."

Wenger werd ook gevraagd naar Olivier Giroud, die heeft toegegeven dat hij voor de wedstrijd tegen Crystal Palace zijn vrouw heeft bedrogen en het bed heeft gedeeld met bikinimodel Celia Kay. "Ik wil zijn privéleven respecteren en daarom zal ik er niets over zeggen", zei Wenger. "We zullen dit binnenskamers behandelen."

Bezig met laden …