voetbalzone

Wenger niet geïmponeerd: ‘De speech van Mourinho interesseert me niet’

Peter Nusselder27 mei 2015, 12:37
Laatst bijgewerkt: 27 mei 2015, 12:37
Advertentie

José Mourinho greep de seizoensafsluiting van Chelsea dinsdag aan om de concurrenten uit de Premier League belachelijk te maken, nadat hij met zijn ploeg kampioen van Engeland is geworden. Ook het als derde geëindigde Arsenal van collega-trainer Arsène Wenger moest het ontgelden, maar de Franse oefenmeester maakt zich niet druk om de uitlating van the Special One.

voetbalzone

Volgens Mourinho hebben the Gunners (na een matig eerste seizoenshelft) ‘alleen tussen januari en april gevoetbald’ en had het elftal van Wenger de zaken in defensief opzicht niet goed genoeg voor elkaar. “Vergeet zijn speech en ga over op het volgende onderwerp”, was echter de reactie van de Arsenal-coach tijdens de persconferentie waarop vooruitgekeken werd naar de FA Cup-finale.

“Zijn speech interesseert me niet. Ik luister niet naar wat anderen zeggen. Ik luister naar jullie vragen en de vragen die ik niet wil beantwoorden, beantwoord ik niet.” Liever wilde Wenger het hebben over de bekerfinale, waarin Arsenal het zaterdag op Wembley opneemt tegen Aston Villa. “We hebben gevochten om dit te bereiken; we hebben Manchester United op hun veld verslagen, we hebben topwedstrijden gewonnen. Nu willen we de prijs ook pakken.”

Bezig met laden …