voetbalzone

Wenger over WK-revelatie: ‘Hij keert zeker terug bij Arsenal’

Thijs Post16 jun 2014, 11:10
Laatst bijgewerkt: 16 jun 2014, 11:10
Advertentie

Joel Campbell maakte indruk bij Olympiacos en ook het WK is de 21-jarige Costa Ricaan op fantastische wijze begonnen. Campbell stichtte in de wedstrijd tegen Uruguay (3-1) continu gevaar en hij tekende voor een treffer. Campbell werd de voorbije jaren verhuurd door Arsenal, maar komend seizoen keert hij terug in Noord-Londen.

voetbalzone

Campbell staat sinds 2011 onder contract bij Arsenal, maar door problemen met zijn werkvergunning werd hij verhuurd aan achtereenvolgens Lorient, Real Betis en Olympiacos. De toekomst van de jonge aanvaller ligt wel in het Emirates Stadium, zo laat Arsenal-manager Arsène Wenger weten. Campbell krijgt de kans om zich in de voorbereiding te bewijzen.

“Hij komt zeker terug om het voorseizoen bij ons af te werken. Hij wordt snel volwassen”, laat Wenger optekenen in de Engelse media. De terugkeer van Campbell weerhoudt Wenger er vermoedelijk niet van om nog een spits van naam aan te trekken. De namen van Karim Benzema en Mario Mandzukic zingen nadrukkelijk rond in de Engelse media.

Bezig met laden …