voetbalzone

Wenger sluit spraakmakende transfer niet uit: ‘Ik houd er niet van te liegen’

Peter Nusselder19 mei 2015, 12:44
Laatst bijgewerkt: 19 mei 2015, 12:44
Advertentie

Raheem Sterling werd eerder dit seizoen al in verband gebracht met een overgang naar Arsenal en volgens diverse Engelse media is de twintigjarige aanvaller van Liverpool om eind deze week mede te delen dat hij Anfield wil verlaten. Arsène Wenger wil er ondertussen weinig over zeggen.

voetbalzone

Liverpool probeert al geruime tijd om Sterling langer vast te leggen, maar de Engels international weigert om zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis te zetten en Goal meldt dat de spits vrijdag bij trainer Brendan Rodgers en algemeen directeur Ian Ayre wil aangeven dat hij weg wil. Een overgang naar Arsenal zou dan tot de mogelijkheden behoren, al is Wenger niet bereid om daar diep op in te gaan.

De coach van the Gunners is echter evenmin bereid om uit te sluiten dat er een spraakmakende transfer ophanden is. “Ik ga op dit moment op niemand bieden. Maar in de zomer gaan we dat wel doen, ja. En ik houd er niet van om te liegen. Als ik nu zeg dat ik iets doe en ik laat het vervolgens na, dan zeggen jullie dat ik gelogen heb. Liverpool mag beslissen wat zij willen, maar ze moeten het ook met de speler eens worden.”

Bezig met laden …