voetbalzone

Wenger vreest 'suïcidale actie' Chileense bond: 'We willen de MRI-scan zien'

Yanick Vos10 nov 2016, 15:10
Laatst bijgewerkt: 10 nov 2016, 15:10
Advertentie

Alexis Sánchez is geblesseerd geraakt bij de nationale ploeg van Chili. Desondanks laat de Chileens bond hem niet terugkeren naar zijn club Arsenal, maar wordt geprobeerd om hem klaar te stomen voor de WK-kwalificatiewedstrijd van dinsdag tegen Uruguay. Manager Arsène Wenger is er niet gerust op en wil de ernst van de blessure van de international tot op de bodem uitzoeken.

/

Het duel met Colombia laat de aanvaller schieten, maar in Chili hoopt men dat hij het duel met Uruguayhaalt. Wenger maakt zich zorgen. “Ik heb een berichtje gekregen dat hij een hamstringblessure zou hebben”, zegt Wenger in gesprek met beIN Sports. “Onze medische staf moet toegang zien te krijgen tot de MRI-scan om te zien hoe ernstig het is. We moeten er zeker van zijn dat zij geen suïcidale beslissing nemen waardoor hij twee of drie maanden aan de kant staat.”

Sánchez miste al een groot deel van vorig seizoen omdat hij te lang doorspeelde met een hamstringblessure. “Hij wil altijd spelen, ook al is hij geblesseerd. Ik snap dat zij kijken naar hun eigen resultaten, maar wij moeten om de gezondheid van onze speler denken.” Volgende week zaterdag hervat Arsenal de Premier League met een wedstrijd tegen Manchester United.

Bezig met laden …