voetbalzone

Wenger: ‘Zij mochten de hele wedstrijd met hun ellebogen voetballen’

Gijs Freriks06 dec 2014, 19:10
Laatst bijgewerkt: 06 dec 2014, 19:10
Advertentie

Arsenal verloor zaterdagmiddag met 3-2 van Stoke City en Arsène Wenger erkende na afloop in gesprek met de BBC dan ook dat zijn spelers ‘niet goed genoeg’ waren in het Brittania Stadium. “Dit is heel zuur, want we hebben alles gegeven.”

voetbalzone

“We hebben veel energie in de wedstrijd gelegd en zijn na de 3-0 achterstand goed teruggekomen. We lieten zien over een geweldige vechtlust te beschikken, maar stonden in de beginfase jammer genoeg nog te slapen”, zei Wenger in de Engelse pers. “We gaven de goals te makkelijk weg en waren niet scherp in de cruciale duels. Toen we 3-0 achter kwamen, was het alsof we een berg moesten beklimmen.”

“De beklimming verliep aardig, maar we hadden onderweg ook geen geluk. In de rust probeerden we elkaar op te peppen en wat te veranderen, maar het was frustrerend om het team te zien verliezen. We waren in verdedigend opzicht gewoonweg niet goed genoeg”, aldus Wenger, die ook nog zijn beklag deed over de arbitrage en de speelstijl van de tegenstander: “Calum Chambers kreeg rood, maar spelers van Stoke mochten de hele wedstrijd met hun ellebogen voetballen.”

Bezig met laden …