voetbalzone

Werder Bremen-selectie geschokt door Nouri: ‘Psycholoog beschikbaar’

Yanick Vos09 jul 2017, 11:23
Laatst bijgewerkt: 09 jul 2017, 11:23
Advertentie

De spelers van Werder Bremen zijn flink geschrokken van het incident rond Abdelhak Nouri. Tijdens de oefenwedstrijd in Oostenrijk ging de Ajacied plots op de grond zitten en viel hij uiteindelijk weg door hartproblemen. De club uit de Bundesliga heeft een psycholoog ingeschakeld.

In de tweede helft ging het mis bij Nouri. Ajax heeft laten weten dat de middenvelder inmiddels buiten levensgevaar is en in het ziekenhuis in slaap wordt gehouden. "Onze gedachten zijn bij de speler, zijn familie, de fans en heel Ajax", zegt sportief manager Frank Baumann op de clubwebsite van Werder Bremen. "De speler had een hartritmestoornis en had acute hulp nodig. Die pogingen hem terug te halen, waren succesvol."

Nouri werd op het veld behandeld en uiteindelijk per traumahelikopter naar het ziekenhuis vervoerd. "We hebben in hotel meteen met de spelers en technische staf bij elkaar gezeten om alles bespreekbaar te houden. Bij ons is psycholoog Andreas Marlovits, die beschikbaar is om met de spelers te praten."

Bezig met laden …