voetbalzone

Werelddoelpunt Rooney legt persconferentie van United-legende stil

Daniel Cabot Kerkdijk23 mrt 2014, 08:10
Laatst bijgewerkt: 23 mrt 2014, 08:10
Advertentie

Steve Bruce wordt gezien als een legende in de geschiedenis van Manchester United. De tegenwoordig manager van Hull City staat alom bekend als een groot fan van de officieel nog regerend landskampioen van Engeland. Bruce kon zijn ogen niet geloven toen hij zaterdagavond, tijdens een persconferentie, het doelpunt van Wayne Rooney voorbij zag komen.

Rooney opende enkele minuten na half zeven de score in het uitduel met West Ham United. Dat deed de aanvaller door het leer van zeer ver achter Adrián te schieten. Op dat moment hield Bruce zijn perspraatje, na de 2-0 zege op West Bromwich Albion. De manager was dankzij een televisiescherm getuige van het doelpunt. “Oh, wat een doelpunt! Dat moeten jullie zien”, zei Bruce opeens. “Wow. Wow. Wow. Wow. Wow. Zo’n doelpunt zullen jullie nooit meer zien.”

“Wacht maar totdat jullie het doelpunt zien”, zo verzocht Bruce de aanwezige journalisten om zich om te draaien. “Dat is veel belangrijker dan mijn persoon. Wacht maar totdat jullie het doelpunt zien. Wow. Het is a Beckham. Het is another Beckham one. Awwww, no!. Kijk naar de keeper! Hij rent de andere kant op! Wow Wazza. Wow. Wow. Wow. Jesus! Jesus!.” Manchester United zegevierde uiteindelijk met 0-2, na nog een doelpunt van Rooney.

Bekijk het doelpunt van Wayne Rooney

Persconferentie van Steve Bruce (vanaf 00:52):

Bezig met laden …