voetbalzone

Werkloze Jol ziet opnieuw mogelijk nieuwe werkgever afhaken

Bart Kruyt22 dec 2010, 15:00
Laatst bijgewerkt: 22 dec 2010, 15:00
Advertentie

Newcastle United ging al in zee met Alan Pardew na het vertrek van Chris Hughton en ook Blackburn Rovers wordt niet de nieuwe werkgever van Martin Jol. De voormalig oefenmeester van Ajax werd, overigens net als Diego Maradona, genoemd als mogelijke opvolger van Sam Allardyce. Blackburn meldt op haar website echter dat Steve Kean het seizoen mag gaan afmaken.

De 43-jarige oefenmeester promoveerde na het vertrek van Allardyce en diens assistent Neil McDonald naar de belangrijkste post binnen het eerste elftal van Blackburn en debuteerde afgelopen zondag met een gelijkspel tegen hekkensluiter West Ham United. Hoewel dit resultaat in de thuiswedstrijd tegenviel, krijgt Kean het vertrouwen en mag hij in ieder geval tot de zomer blijven.

Onder leiding van de interim-trainer hopen de Venky’s, de nieuwe eigenaren van The Rovers, dat de club de weg naar het linkerrijtje van de ranglijst kan vinden. Blackburn staat momenteel twaalfde, maar heeft evenveel punten als nummer acht Newcastle United. Het vertrek van Allardyce kwam voor velen dan ook als een grote verrassing.

Bezig met laden …